Varstvo zasebnosti

Preplezaj.si želi zagotoviti, da je vaša zasebnost zaščitena in ta pravilnik o zasebnosti se nanaša na to, kako se uporabljajo in ščitijo vse informacije, ki ste jih podjetju Plezalna Šola Peter Mrak (preplezaj.si) posredovali s uporabo tega spletnega mesta. Vsi podatki, ki jih posredujete, bodo uporabljeni samo v skladu s to izjavo o zasebnosti. Ta pravilnik o zasebnosti ureja način, na katerega preplezaj.si zbira, uporablja, vzdržuje in razkriva informacije, zbrane od uporabnikov (»uporabnik«) na spletni strani https://preplezaj.si (»Spletna stran«). Ta pravilnik o zasebnosti velja za spletno mesto in vse izdelke in storitve, ki jih ponuja podjetje Plezalna Šola Peter Mrak.

Osebne identifikacijske informacije

Osebne identifikacijske podatke lahko pridobimo od uporabnikov na različne načine, med drugim, ko uporabnik obišče našo spletno stran in izpolni obrazec, se odziva na anketo, se naroči na novice in v povezavi z drugimi dejavnostmi kot so storitve, funkcije ali viri, ki jih objavimo na naši spletni strani. Uporabnike lahko po potrebi zaprosimo za: Ime Kontaktne podatke, vključno z e-poštnim naslovom. Demografske podatke, kot so poštna številka, nastavitve in interesi. Dodatne informacije v zvezi z anketami ali ponudbami strankam. V kolikor želijo lahko uporabniki anonimno obiščejo našo spletno stran in tudi zahtevajo izbris svojih podatkov, z avtomatičnim izbrisom njihovih podatkov.

Varnost

Da bi preprečili vsakršen nepooblaščen dostop ali razkritje vaših podatkov, so bili izvedeni ustrezni elektronski, fizični in vodstveni postopki za zaščito informacij, ki jih zberemo na spletu, da zagotovimo njihovo varnost. Osebne identifikacijske podatke bomo zbirali od uporabnikov samo, če nam te podatke prostovoljno predložijo. Uporabniki lahko vedno zavrnejo posredovanje osebnih identifikacijskih podatkov, vendar jim to lahko prepreči, da bi se udejstvovali v nekaterih dejavnostih, povezanih s spletnim mestom.

Neosebni identifikacijski podatki

Neosebne identifikacijske podatke o uporabnikih lahko zbriamo, kadar koli komunicirate z našo spletno stranjo. Neosebni identifikacijski podatki lahko vključujejo ime brskalnika, vrsto računalnika in tehnične podatke o uporabnikih, način povezave z našo spletno stranjo, kot so operacijski sistem in uporabljeni ponudniki internetnih storitev ter druge podobne informacije.

Piškotki spletnega brskalnika

Naša stran lahko uporablja “piškotke” za izboljšanje uporabniške izkušnje. Uporabniški spletni brskalnik namesti piškotke na svoj trdi disk za namene zapisovanja in včasih sledi informacijam o njih. Uporabnik se lahko odloči, da bo svoj spletni brskalnik nastavil tako, da zavrne piškotke ali vas opozori na pošiljanje piškotkov. Če to storite, upoštevajte, da nekateri deli strani morda ne bodo pravilno delovali. Pri nas trenutno uporabljamo samo nujne piškotke za delovanje strani, Youtube piškotke za predvajanje videov in Google analitiko.

Kako uporabljamo zbrane informacije

Preplezaj.si zbira in uporablja uporabnikove osebne podatke za naslednje namene:

  • Izboljšati storitve za stranke. Vaše informacije nam pomagajo učinkoviteje odgovoriti na vaše podporne zahteve in potrebe po podpori.
  • Za prilagoditev uporabniške izkušnje. Podatke lahko uporabimo za razumevanje, kako naši uporabniki kot skupina uporabljajo storitve in vire, ki so na voljo na naši strani.
  • Za izboljšanje naše spletne strani. Nenehno si prizadevamo izboljšati ponudbe naših spletnih strani na podlagi  povratnih informacij, ki jih prejmemo od vas.
  • Za upravljanje vsebine, promocije, ankete ali druge funkcije spletnega mesta. Za pošiljanje tem uporabnikom, za katere so se strinjali, da jim jih pošljemo in za katere menimo, da jih bodo zanimale.
  • Pošiljanje periodičnih e-poštnih sporočil

E-poštni naslovi uporabnikov zagotavljajo obdelavo naročil, uporabijo se le za pošiljanje informacij in posodobitev, ki se nanašajo na njihov naročilo. Lahko se uporablja tudi za odzivanje na njihove poizvedbe in / ali druge zahteve ali vprašanja. Če se uporabnik odloči, da se bo v našem poštnem seznamu prijavil na novice, bo prejel e-poštna sporočila, ki lahko vsebujejo novice, posodobitve, povezane izdelke ali storitve podjetja itd. Če se uporabnik kadar koli želi odjaviti od prejemanja prihodnjih e-poštnih sporočil, se lahko odjavi na dnu vsakega e-poštnega sporočila. Infromacije, ki jih pridobimo skozi kontaktne obrazce se hranijo samo za čas nujnosti komunikacije, potem se izbrišejo.

Kako zaščitimo vaše podatke

Sprejmamo ustrezne postopke zbiranja, shranjevanja in obdelave podatkov ter varnostne ukrepe za zaščito pred nepooblaščenim dostopom, spreminjanjem, razkritjem ali uničenjem vaših osebnih podatkov, uporabniškega imena, gesla, podatkov o transakcijah in podatkih, shranjenih na naši spletni strani. Občutljiva in zasebna izmenjava podatkov med spletnim mestom in njenimi uporabniki se zgodi prek zaščitenega komunikacijskega kanala SSL.

Skupna raba osebnih podatkov

Ne prodajamo, ne trgujemo in ne izposojamo uporabniških osebnih identifikacijskih podatkov drugim. Za splošne namene, ki smo jih opisali zgoraj, lahko posredujemo splošne skupne demografske podatke, ki niso povezani z osebnimi identifikacijskimi podatki o obiskovalcih in uporabnikih našim poslovnim partnerjem, zaupnim podružnicam. Uporabljamo ponudnike storitev tretjih strank, ki nam pomagajo upravljati naše poslovanje in spletno mesto ali upravljati dejavnosti v našem imenu, kot so pošiljanje glasil ali anket. Vaše podatke lahko delimo s temi tretjimi osebami za te omejene namene, pod pogojem, da ste nam dali vaše dovoljenje, da vam le te pošiljamo.

Spletne strani tretjih oseb

Uporabniki lahko na naši spletni strani najdejo oglaševanje ali drugo vsebino, ki povezuje spletna mesta in storitve naših partnerjev, dobaviteljev, oglaševalcev, sponzorjev, licenc in drugih tretjih oseb. Ne nadzorujemo vsebine ali povezav, ki se pojavljajo na teh spletnih mestih, in ne odgovarjamo za prakse, ki jih uporabljajo spletna mesta, povezana z našo spletno stranjo ali z nje. Poleg tega se lahko te spletne strani ali storitve, vključno z njihovo vsebino in povezavami, stalno spreminjajo. Ta spletna mesta in storitve imajo lahko svoje lastne pravilnike o zasebnosti in pravilnike o storitvah za stranke. Brskanje in interakcija na kateri koli drugi spletni strani, vključno s spletnimi mesti, ki so povezane z našo spletno stranjo,  je povezana s pravilniki tistega spletnega mesta. Google zemljevidi pri nas delujejo brez piškotkov. Za prijavo na e-novice uporabljamo storitev MailChimp in Sumo, ki sta oba skladna z GDPR regulativo.

Oglaševanje

Oglase, ki se pojavlja na naši spletni strani, lahko uporabnikom priskrbijo oglaševalci, ki lahko nastavijo piškotke. Ti piškotki dovoljujejo strežniku oglasov, da prepozna računalnik vsakič, ko vam pošljejo spletni oglas, da pripravijo neosebne identifikacijske podatke o vas ali drugih, ki uporabljajo vaš računalnik. Te informacije omogočajo oglaševalskim omrežjem, med drugim, posredovanje ciljnih oglasov, za katere menijo, da bodo najbolj zanimivi za vas. Ta pravilnik o zasebnosti ne zajema uporabe piškotkov s strani vseh oglaševalcev. Hkrati pa lahko uporabnik sam izbere ali bo te piškotke sprejel ali ne.

Skladnost z otrokovim spletnim aktom o varstvu zasebnosti

Še posebej pomembno je varovanje zasebnosti mladih. Zaradi tega nikoli ne zbiramo ali vzdržujemo informacij na naši spletni strani od tistih, za katere dejansko vemo, da so pod 13 let in nobeden del našega spletnega mesta ni strukturiran, da bi pritegnili osebe pod 13 letom.

Spremembe tega pravilnika o zasebnosti

Podjetje Plezalna Šola Peter Mrak ima diskrecijsko pravico, da kadarkoli posodobi to politiko zasebnosti. Ko to storimo, objavimo obvestilo na glavni strani naše strani,  posodobimo datum na dnu te strani ali pa obvestimo uporabnike po e-pošti. Vi soglašate in se strinjate, da je vaša odgovornost redno pregledovati to politiko zasebnosti in se zavedati sprememb.  

Vaše sprejemanje teh pogojev

Za sprejetje teh pogojev ste sami ozančili, da se strinjate s pogoji, ko ste prišli na samo stran. Vaše strinjanje lahko kadarkoli spremenite z gumbom na levi strani zaslona.

Nadzorno telo v republiki Sloveniji

Spletna stran: ip-rs.si Email:gp.ip@ip-rs.si Telefon: +386 1 230 9730

Stik z nami

Če imate kakršna koli vprašanja o tem pravilniku o zasebnosti, praksi te strani ali vaših odnosih s to spletno stranjo, nas kontaktirajte na: mrak.peter@gmail.com

Prevzemite darilo KOLEDAR AKTIVNOSTI za zimske dni.
Naj vaš otrok izboljša svoje sposobnosti, se nauči nekaj novega in preživi zimske dni aktivno.
Pripravili smo SUPER DARILO samo za vas!