Nedelja, November 19, 2017

Srečanje na Mostu na Soči

Objavil Administrator

Že spet je leto naokoli in v teku so priprave na plezalno srečanje na Mostu na Soči. Srečanje bo v soboto, 24.1.2015, od 13.30 do 17.00. Točen razpored programa vam bomo sporočili še naknadno.

Zakaj točno gre na tem srečanju? Na letnem srečanju se srečajo vsi plezalci Plezalne šole Peter Mrak iz Tolmina, Mosta na Soči in Nove Gorice. Svojim staršem in prijateljem lahko ta dan prikažejo kako izgleda šport s katerim se ukvarjajo in tudi njih povabimo, da se z njim preizkusijo. Tukaj imajo/-mo več časa, kot na treningih, tako da še skupaj preizkusimo v različnih igrah in tudi poklepetamo. Zelo veseli bomo, če boste prišli na srečanje v čim večjem številu.

Dela s pripravo je kar precej, tako vam bom hvaležen, če bi mi lahko pri pripravi tekme in na dan tekme pri čem pomagali. Prosim vas, če mi sporočite, v kolikor mi lahko kje pomagate. HVALA.

Srečanje je del februarske vadbe, tako da štartnine ni. Za lažjo organizacijo sobotnega srečanja vas vseeno prosim za prijave (čimprej oz.najkasneje do srede, 21.1. do 21h).

Zagotovo bo letošnje že sedmo zaporedno srečanje, z vašo prisotnostjo in pomočjo posebej lepo.

  • All
  • Aktualno
  • Aktulno
  • Arhiv

Hitri menu

Donacije

Da bo lahko Plezalna šola Peter Mrak še bolje delovala in mladim in starejšim omogočila še več, lahko vaše darove preko trajnika ali položnice nakažete na TRR Plezalne šole Peter Mrak, ki je 61000-0001040769, odprt pri Delavski hranilnici.

Bet atbet365 Bingo and win.